WebGrowth bestaat 1 jaar!

WebGrowth bestaat 1 jaar!

Bryan Gerritse

08-04-2021

Wat een jaar… op 16 maart 2020 hebben Norman en ik ons ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en niet veel later ging het complete land op slot. Ik durf te zeggen dat het een hele spannende periode was om op 1 april 2020 fulltime aan de slag te zijn gegaan om WebGrowth op te bouwen.

Ik ben enorm trots op het resultaat dat we hebben behaald in deze periode. 2021 gaan we uiteraard verder met het uitbouwen van ons bedrijf en die van onze klanten. Alleen kom je er namelijk niet!

Het is natuurlijk altijd goed om te reflecteren naar de goede en minder goede momenten. Zeker met de huidige crisis zijn er minder goede momenten. Klanten die het ontzettend zwaar hebben en die in sommige gevallen zichzelf nog niet eens hebben mogen bewijzen. Verschrikkelijk om van dichtbij mee te maken.

Wijzelf hebben dit jaar mooie stappen kunnen maken. Zo hebben wij sinds 1 december een kantoor in Rijswijk waar wij dagelijks te vinden zijn en hebben wij veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Voor de komende periode staan er mooie projecten op de planning waar jullie zeker meer over gaan horen.

Stay tuned, stay safe and stay positive.

Kans maken op een gratis strategiesessie? Meld je snel aan!