WebGrowth is verhuisd

WebGrowth is verhuisd

Bryan Gerritse

07-12-2020

Het is erg hard gegaan in de afgelopen periode. Sinds wij officieel per 1 april zijn gestart met WebGrowth hebben wij keihard gewerkt om tijdens de Corona crisis een mooi en gezond bedrijf neer te zetten. Ik (Bryan) en Norman wonen allebei niet in de buurt van elkaar en tijdens de Corona crisis hebben wij dan ook veel vanuit huis gewerkt. Gelukkig mochten wij bij een kantoor tijdelijk gebruik maken van een aantal werkplekken. Ernaast zijn er ook veel uren gemaakt aan de welbekende keukentafel. 

Rijswijk is voor ons beide een bekende omgeving en een goede uitvalsbasis, omdat Norman en ik hier elkaar enkele jaren geleden bij dezelfde werkgever in Rijswijk hebben leren kennen. We mogen dan ook met gepaste trots vermelden dat wij zijn verhuisd naar ons nieuwe kantoor!

Het was een weekend hard werken om alle kantoormeubelen in elkaar te zetten en te verhuizen maar het het resultaat mag er dan ook wezen.

WebGrowth is verhuisd
WebGrowth Polakweg 5-306

Sinds vorige week is ons kantoor gevestigd aan de Polakweg 5-306 in Rijswijk. Uiteraard zijn jullie van harte welkom om eens een bakje koffie te drinken!

Kans maken op een gratis strategiesessie? Meld je snel aan!