Nieuwe website Osteria Iza

Norman Reinhard

30-10-2020

Voor Osteria Iza hebben wij hun bestaande website uitgebreid met nieuwe functionaliteiten, waarmee zij niet meer afhankelijk waren van enkel het verkoop in het restaurant zijn.

De vernieuwde website van Osteria Iza

De bestaande website bleek een bijzonder mooie uitstraling te hebben, dat past bij het karakter van het restaurant. Het was aan ons de taak om de uitstraling te verbeteren en uit te breiden met nieuwe pagina's voor o.a. het bestellen vanaf het menukaart.

Hoewel Osteria Iza zichzelf heeft aangemeld bij één van de grote bezorgplatformen, bestond de wens om via een eigen online kanaal bezorgingen te kunnen aanvaarden.

Hierop hebben wij een aantal nieuwe ontwikkelingen uitgevoerd voor onze GenieShop software, waarmee Osteria Iza en andere klanten enkel bestellingen vanuit opgegeven zones kunnen aanvaarden.

Maar zo kunnen nu bezoekers ook aangeven dat zij hun bestellingen komen afhalen in plaats van dat zij het willen laten bezorgen.

Zelf ook een eigen online verkoop kanaal starten?

Wil jij net als Osteria Iza een eigen online verkoop kanaal starten? Profiteer van de voordelen die je bij de GenieShop software krijgt voor jouw onderneming. Enkele voordelen zijn:

  • Betaal geen commissie over iedere bestelling
  • Lage instapkosten voor iDeal betalingen (€ 0,29 per bestelling)
  • Bezorging lokaal of in heel Nederland

Kans maken op een gratis strategiesessie? Meld je snel aan!