Online-marketing-advies

De waarde van online marketing advies

Online marketing is een ontzettend belangrijk onderdeel van jouw online aanwezigheid. Daarbij is negen van de tien keer je online aanwezigheid ook enorm belangrijk voor je onderneming.

Waar het in onze ervaring vaak mis gaat is dat ondernemers denken een mooie website te laten bouwen en dat ze hierna klaar zijn. Echter is dat totaal niet waar en moet het nog allemaal beginnen. Hoe ga je ervoor zorgen dat die mooie website gevonden wordt door jouw doelgroep? Zonder bezoekers heb je namelijk ook niets aan jouw nieuwe website. Ons advies is dan ook altijd om te kijken naar een partij die beide disciplines in huis hebben. Partijen die dus websites kunnen bouwen maar ook zeer bedreven zijn in online marketing. Een multidisciplinair internetbureau dus!

Vaak kun je deze partijen ook vinden op het internet onder de noemer full service internetbureau. Wij van WebGrowth zijn ook zo’n partij. Wij bouwen website én helpen jou met het werven van bezoekers naar jouw website.

Vaak ontvangen wij vragen van ondernemers die even vast zitten in hun huidige strategie. De vraag die wij vaak ontvangen is onder andere: Wat kan ik nou nog meer doen om bezoekers naar mijn website te krijgen? Ik doe al aan bloggen en mijn website is perfect!

Ons advies kan dan een compleet nieuwe wereld openen voor die ondernemer en hij kan verder met het uitbouwen van zijn website. Elkaar helpen, daar doen wij het voor!

Mocht jij bezig zijn met je website maar weet je niet meer wat je kunt doen om je online zichtbaarheid te verbeteren? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend online marketing advies. Wij geven je verbeterpunten welke je zelf uit kunt voeren. Uiteraard kun je ook ons inschakelen om hiermee aan de slag te gaan!