Wie en wat is WebGrowth?

Mijn naam is Bryan Gerritse. Ik ben WebGrowth gestart omdat ik zag dat er behoefte is aan een E-Commerce partner, die techniek echt vóór de klant laat werken. Waar een klant geen nummer is, maar een relatie voor de lange termijn. Ik merkte dat de meeste online marketingbureaus focussen op de top-500 bedrijven óf op starters. Bij de eerste groep wordt de groeiende MKB’er niet gezien, bij de tweede groep kan de dienstverlener het tempo van de klant niet bijhouden.
Op die MKB’ers ben ik me gaan richten. En met nóg meer succes dan ik had dúrven dromen. Inmiddels bestaat Webgrowth uit een groeiend team van super enthousiaste en gedreven specialisten. We willen maar één ding: Jouw groei door meer bezoekers naar je webshop en website. En van die bezoekers helpen we je om klanten te maken. Dat heet ‘conversie’. Daar staan we mee op. Daar gaan we mee naar bed. We hebben het nog net niet op onze armen getatoeëerd.

Met onze kennis in online marketing helpen wij ondernemers om hun onderneming naar een volgend niveau te tillen. Wij blijven altijd innoveren. Een webshop is nooit af en er is altijd ruimte tot verbetering. Daarvoor hebben we ijzersterke softwareontwikkelaars en online marketeers. We blijven leren en verbeteren. Gewoon, omdat we van ons vak én succesvolle klanten houden.

” Succes bouw je samen. Dat is precies wat we doen bij WebGrowth. Samenwerken met elkaar en met de klant. Daar zijn we trots op! ”

Bryan Gerritse – Eigenaar WebGrowth

Bryan Gerritse - WebGrowth

Wie zijn wij?

Foto Bryan rond

Bryan Gerritse

Eigenaar

Foto Bryan rond

Berto de Vree

Online Marketeer

Foto Bryan rond

Mike Wiegman

Software developer

Foto van Dinand aan tafel

Dinand Berben

Stagiair Grafisch vormgever

Wij gaan alleen voor tevreden klanten. Dat roept iedereen, maar wij hanteren 3 keiharde basisregels in onze aanpak.

Snelheid is key.

Als jij ons belt, helpen wij je razendsnel.

Korte lijnen.

We zijn toegankelijk. Jij hebt altijd een directe ingang.

We denken mee.

Met techniek, met innovaties. En soms denken we tegen..

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Of plan zelf een intake met ons in!

Wat onze klanten zeggen die jou al voor zijn gegaan!

Comfortklimaat

Wij van Comfortklimaat werken alweer een tijd samen met WebGrowth en wij zijn dik tevreden met hun. Het vorige bedrijf reageerde altijd veel te laat en voordat ik wat gedaan kreeg duurde dit weken en soms maanden en WebGrowth doet dit super snel en netjes en ik kan WebGrowth iedereen van harte aanbevelen.

Leo Louwerse

Eigenaar, Comfortklimaat

GluutlooZ & Zo

Onze website GluutlooZ&Zo die door Bryan is ontworpen, betekend veel voor ons bedrijf. Daardoor hebben wij veel bekendheid gekregen en ook zorgt Bryan ervoor dat deze altijd up to date is.

Silvia Gottschall

Eigenaar, GluutlooZ & Zo

PWR Reïntegratie

Sinds de livegang van onze nieuwe website merken we dat we organisch enorm gegroeid zijn. Wekelijks kijkt Bryan nog met ons mee om onze zichtbaarheid te verbeteren.

Sabina Molenaar

Eigenaar, PWR Reïntegratie

De partners waar wij mee samenwerken