Wie en wat is WebGrowth?

Mijn naam is Bryan Gerritse. Ik ben WebGrowth gestart omdat ik zag dat er behoefte is aan een E-Commerce partner, die techniek echt vóór de klant laat werken. Waar een klant geen nummer is, maar een relatie voor de lange termijn. Ik merkte dat de meeste online marketingbureaus focussen op de top-500 bedrijven óf op starters. Bij de eerste groep wordt de groeiende MKB’er niet gezien, bij de tweede groep kan de dienstverlener het tempo van de klant niet bijhouden.

Op die MKB’ers ben ik mij gaan richten. En met nóg meer succes dan ik had dúrven dromen. Inmiddels bestaat Webgrowth uit een groeiend team van super enthousiaste en gedreven specialisten. We willen maar één ding: Jouw groei door meer bezoekers naar je webshop en website. En van die bezoekers helpen we je om klanten te maken. Dat heet ‘conversie’. Daar staan we mee op. Daar gaan we mee naar bed. We hebben het nog net niet op onze armen getatoeëerd.

Met onze kennis in online marketing helpen wij ondernemers om hun onderneming naar een volgend niveau te tillen. Wij blijven altijd innoveren. Een webshop is nooit af en er is altijd ruimte tot verbetering. Daarvoor hebben we ijzersterke softwareontwikkelaars en online marketeers. We blijven leren en verbeteren. Gewoon, omdat we van ons vak én succesvolle klanten houden.

” Succes bouw je samen. Dat is precies wat we doen bij WebGrowth. Samenwerken met elkaar en met de klant. Daar zijn we trots op! “

Bryan Gerritse – Eigenaar WebGrowth

Bryan rond

Wie zijn wij?

Bryan de echte e-commerce specialist

Bryan

E-commerce specialist

Berto onze online marketeer

Berto

Online marketeer

Onze Dinand een kei in grafische vormgeving

Dinand

Grafisch vormgever

Isa onze specialist in Social Media

Isa

Social media specialist

Mike

Website ontwikkelaar

Wij gaan alleen voor tevreden klanten. Dat roept iedereen, maar wij hanteren 3 keiharde basisregels in onze aanpak.

Snelheid is key.

Als jij ons belt, helpen wij je razendsnel.

Korte lijnen.

We zijn toegankelijk. Jij hebt altijd een directe ingang.

We denken mee.

Met techniek, met innovaties. En soms denken we tegen..

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Is jouw website of webshop al geoptimaliseerd voor Google om meer leads binnen te halen? Of kan je wel wat hulp gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Of laat je gegevens achter!

Wat onze klanten zeggen die jou al voor zijn gegaan!

Ingrid VonckenIngrid Voncken
21:08 11 Jul 22
In de samenwerking naar de ontwikkeling van mijn nieuwe website heeft Bryan alles op alles gezet om met aandacht oog en oor te hebben voor mijn kritische blik op detail en vormgeving bij het programmeren van de website, mijn portfolio en de artshop. Ik kan Webgrowth van harte aanbevelen: oog voor detail, snelheid, vindbaarheid én onderhoud.
Sabina MolenaarSabina Molenaar
11:29 11 Jul 22
WebGrowth denkt met je mee, komt met goede ideeën en zorgt ervoor dat je vindbaar bent op het internet. Regelmatig krijgen we dan ook nieuwe klanten via de website. Heel tevreden over dit top team!
Leo LouwerseLeo Louwerse
13:13 22 Oct 21
Wij van Comfortklimaat werken alweer een tijd samen met WebGrowth en wij zijn dik tevreden met hun.Het vorige bedrijf reageerde altijd veel te laat en voordat ik wat gedaan kreeg duurde dit weken en soms maanden en WebGrowth doet dit super snel en netjes en ik kan WebGrowth iedereen van harte aanbevelen.
Linda StraathofLinda Straathof
15:14 08 Oct 21
Bryan van Webgrowth denkt actief mee om mijn website optimaal te laten presteren. Duidelijke communicatie waardoor ik van te voren goed weet wat er gaat gebeuren! Zeker een aanrader 🙂
Sylvia UclesSylvia Ucles
14:17 25 May 20
Webgrowth heeft onze website ontworpen. Daar zijn we zeer tevreden mee en krijgen dan ook positieve reacties. Door het toepassen van online Marketing hebben wij meerdere klanten kunnen binnen halen middels onze website. Webgrowth is altijd bereikbaar voor vragen en helpen ons bij IT-vraagstukken.Sylvia UclésPWR
js_loader

De partners waar wij mee samenwerken