Website-laten-maken

Een website laten maken, wat kost dat?

Een website laten maken kan flinke investering zijn voor je onderneming. Wij zijn wel van mening dat dit een hele goede investering kan zijn in jouw online vindbaarheid. Het is van belang dat je een website laten bouwen waar je op de lange termijn profijt van hebt, een website die met jouw onderneming meegroeit.

Een meegroeiende website leunt op een gedegen CMS systeem. Met een gedegen CMS systeem kun jij namelijk zelf je website aanpassen en aanvullen. Op deze wijze ben je niet afhankelijk van een ontwikkelaar en heb jij zelf de teugels in handen.

Je wilt natuurlijk dat jouw website ten alle tijden te bezoeken is en zodra er iets mis gaat jij snel iemand aan de lijn kan hebben die met je meekijkt. In dat geval doen veel bedrijven websites aanbieden met een bepaald licentiemodel. Zo betaal je bijvoorbeeld bij ons een vast bedrag per maand en voor dat bedrag krijg jij het volgende:

  • SSL beveiliging
  • Dagelijkse back-ups
  • CMS updates
  • Support
  • Domein registratie
  • Hosting

De prijzen van het laten ontwikkelen van een nieuwe website zijn erg uiteenlopend. Ik zie weleens partijen die een website aanbieden voor 299,-. Wat de kwaliteit hiervan is laten we maar even in het midden. Onze ervaring zegt wel, goedkoop is meestal duurkoop.

Vaak zijn deze websites niet vanuit de basis geoptimaliseerd voor Google of je zult voor iedere kleine aanpassing gigantische bedragen moeten neerleggen. Daarbij is de website negen van de tien keer volledig op een template gebaseerd dus ben je erg gelimiteerd in je verdere keuzes.

Wat kost een gemiddelde website

Het laten ontwikkelen van een website kost gemiddeld tussen de 2500 en 5000 euro. Voor deze prijs kun je dan ook een website verwachten die over 5 jaar nog steeds werkt. Ook krijg je een een compleet team aan specialisten die voor jou aan de slag gaat.

Meer weten over onze werkwijze of wil je contact met ons opnemen voor het laten maken van een website, neem contact met ons op!