SEO-zoekmachine-optimalisatie

Het SEO jaarplan

SEO of terwijl zoekmachine optimalisatie is simpelweg jouw website verbeteren en aanvullen met content zodat de zoekmachine jouw website beter begrijpt. Het doel van de website is dan ook vaak om meer bezoekers en leads naar de website te krijgen. Hier zitten wel wat haken en ogen aan. Het begint allemaal bij een goed plan.

Een goed marketing plan geeft de handvatten voor de verdere acties die je wilt en moet nemen om beter gevonden te worden. Zo wil je in eerste instantie weten wat de huidige stand van zaken is. Hoeveel bezoekers krijg je nu, waar komen deze vandaan, wat doen ze op de website en hoelang blijven ze.

Allerlei vragen die enorm belangrijk zijn voor de verdere acties. Een nulmeting is dus een goed begin!

Zoekmachine optimalisatie leunt op een aantal principes waaronder: Linkbuilding, content en techniek. Allemaal elementen die het fundament zijn van jouw website. Maar waar moet je nou beginnen?

Ook dit is onderdeel van de nulmeting. Hoeveel backlinks zijn er, sluit de content aan op de zoekintentie van de bezoeker en is de website überhaupt technische in orde?

Met ons SEO jaarplan nemen wij al deze vragen uit handen en gaan wij aan de slag om jouw website volledig aan te pakken. Uit de nulmeting komen bepaalde actiepunten, hier gaan wij mee aan de slag. Let wel op, SEO is een langetermijn strategie. Verwacht dan ook niet dat je na één of twee weken direct bovenaan staat. Hier kan een langere periode overheen gaan.

Wil jij meer halen uit je website en toekomstproof bezig zijn met jouw online zichtbaarheid? Neem dan contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor jouw website.