Recap 2022

Recap 2022

2022 zit er bijna weer op! Het is altijd wel leuk en interessant op een recap te doen van hoe het jaar is gegaan. Want… wat een jaar was het weer. We hebben veel projecten mogen uitvoeren voor nieuwe en bestaande klanten. Klanten die in samenwerking met ons ieder jaar een mooie groei realiseren. Dat is natuurlijk iets waar wij ontzettend trots op zijn!

We hebben onze website in een nieuw jasje gestopt, ons team aangevuld en natuurlijk ook de nodige investeringen gemaakt om de groei en kwaliteit te waarborgen.

1 van de projecten die we hebben uitgevoerd was The Biz Newsroom. Hierbij hebben wij een digitalisatie slag gemaakt in het winkelgebied Groenehilledijk en de Beijerlandselaan. Met dit project hebben we 30+ ondernemers ondersteund met hun online zichtbaarheid. Dit hebben we op social media en website niveau uitgevoerd. Denk hierbij aan een website scan inclusief adviesrapport, content kalenders en grafische ontwerpen voor de social media kanalen. Ook hebben we de ondernemers ondersteund met alle vragen die ze hadden op digitaal vlak of met aanpassingen op hun website die al direct een verschil konden maken.

Uiteraard is niet iedereen op dusdanig digitaal niveau dat hij / zij de juiste kennis in huis heeft om op de juiste manier te posten of überhaupt een social media kanaal aan te maken. Dit is natuurlijk zonde aangezien de juiste zichtbaarheid ervoor kan zorgen dat er meer mensen naar de winkelstraat komen en dus ook jouw onderneming zien. Speciaal om deze reden hebben wij ook de Social Guide ontwikkeld. Een digitaal meertalig boekje waarin van a-z in staat, hoe je een social media account aan kunt maken en uiteraard, hoe je hierop kunt posten.

Kortom, een project waar we onwijs trots op zijn omdat we echt een verschil hebben kunnen maken. Een project waar de winkelstraat mee is geholpen en waarbij de winkeliers een flinke digitale stap hebben kunnen maken.

Dit project hebben we uiteraard niet alleen uitgevoerd. In samenwerking met Iris van The Bourne Consultancy hebben wij vele ondernemers bijgestaan.

We hebben veel zin in 2023 en we staan klaar in de startblokken om hier een prachtig jaar van te maken.