onderneming-tijdens-corona-virus

Wat kun je doen met jouw onderneming tijdens het Corona virus

Het Corona virus heeft de wereld aardig in zijn greep. Gisteren zijn dan ook in Nederland drastische maatregelen genomen om dit virus de kop in te drukken. Zo mogen evenementen met meer dan 100 bezoekers niet doorgaan, moet je thuiswerken indien dat mogelijk is en moet je bij de geringste verkoudheidsklachten al thuis blijven. 

Het is dan ook heel goed dat iedereen deze adviezen zo goed mogelijk opvolgt. Des te sneller is dit virus namelijk ook weer weg uit ons straatbeeld. 

De economie vangt op dit moment ook erg veel klappen. Zelfs de cryptobeurs lijkt wel een bloedbad. De ondernemers in ons midden maken zich dan ook grote zorgen. Zeker de kleine horeca ondernemers en winkeliers. Wat nou als mijn stad in quarantaine gaat zoals in Italië nu aan de orde is?

Veel vragen die ons bezig houden..

De grote spelers in ons midden kunnen dit wel even volhouden maar de kleine spelers zijn simpelweg de dupe. Het lijkt me dan ook goed om juist in deze tijden van crisis de lokale ondernemers te helpen. Haal hier je boodschappen of kijk naar mogelijkheden om online bij ze te bestellen. Op deze wijze houd jij jezelf en de lokale ondernemers staande. 

Bij WebGrowth kunnen we natuurlijk met gemak vanuit huis werken en kunnen we deze tijd enorm goed gebruiken om in verbinding te komen met lokale ondernemingen die via het internet willen verkopen.

Ben jij zo’n ondernemer en zie jij kansen om jouw klanten vanaf afstand te bedienen? Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Wij wensen jullie veel succes in deze tijd!