E-commerce marketing

Maar hoe pak je dat nou goed aan? Hoe valt jouw website op tussen je concurrenten? Hoe maak je het voor je klanten aantrekkelijk om met jou zaken te doen? Dat doe je met online marketing. En daarvoor wil jij bij een e-commerce specialist die met jou mee denkt.

Wij helpen je! We draaien aan de juiste knoppen, zodat meer bezoekers op je website tot aankoop overgaan. ‘Conversie’ noemen we dat. Je wilt een website die converteert!

Alle online marketing acties meten we. Je ziet je omzet groeien en je ziet dus waar jij in investeert met WebGrowth. Open en transparant, want dat zijn we.

Successen

We zijn trots op onze successen. Daar werken we al meer dan 10 jaar keihard aan. Samen met klanten die klant blijven. Meerdere grote E-Commerce-bedrijven hebben we kunnen helpen. We hebben voor hen een gemiddelde omzetstijging van 40% gerealiseerd.

Natuurlijk ben je niet de eerste met een idee of een probleem! Neem hier een kijkje bij onze vorige projecten en wellicht herken jij jou situatie!

Waarom is E-commerce marketing belangrijk?

Omzet draaien en laten groeien daar draait het allemaal om… Dat is wat veel mensen denken en het is misschien ook het belangrijkste aan einde maar het is maar 1 van de drie aspecten voor E-commerce marketing.

Door de jaren heen zijn hebben wij E-commerce marketing in vier delen opgedeeld.

  • Merk herkenbaarheid
  • Zichtbaarheid
  • Klanten proces
  • Interne digitale processen optimaliseren

In de vier aspecten zijn zoveel variaties mogelijk dat er niet een standaard procedure klaar staat en toegepast kan worden op elke E-commerce onderneming. Hiervoor werken wij altijd met een persoonlijke aanpak.

Welke mogelijkheden zijn er?

De mogelijkheden zijn oneidig maar ook persoonlijk, elke E-commerce onderneming heeft andere doelen en wensen! Dit is het mooie aan E-commerce marketing. Dus waar ben jij naar opzoek of heb jij ondersteuning bij nodig?

Voorraad koppelingen

picqer-logo

Feed manager

channable

Bol.com

bol.com logo

Amazon

Weten hoe we jou naar je next level kunnen helpen? 

Leg je case eens aan ons voor. Maak een afspraak. Geen verplichtingen, wel veel informatie. Aan jou er wat mee te doen. Wij staan voor je klaar.