Zoekmachine optimalisatie (Search engine optimalisation)

Zoekmachine optimalisatie is één van de mooiste aspecten in online marketing land. Het is namelijk ervoor zorgen dat jij zo veel mogelijk gratis relevante bezoekers naar je website trekt. Je wilt er dus eigenlijk voor zorgen dat jouw website een klantenmagneet is. Om dit voor elkaar te krijgen zijn er een aantal basis elementen al ontzettend belangrijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website die technisch in orde is.

Verder zijn er natuurlijk nog meer punten van belang om hoog te scoren in de zoekresultaten. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een gratis SEO scan aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Informatie opvragen Contact opnemen

SEO zoekmachineoptimalisatie
Organisch groeien met zoekmachine optimalisatie

SEO zoekmachine optimalisatie

  • Meer bezoekers en klanten
  • Meer omzet
  • Hoger in Google
  • Je website technisch op orde
  • Focussen op de juiste zoekwoorden
  • Maandelijkse rapportages

Een greep uit onze laatste projecten

Nieuwe website OX Iron art

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt om ox-ironart.com een nieuw jasje te geven en gebruiksvriendelijk te maken voor zowel de klanten als he...

Lees verder

Nieuwe website Ingridvoncken.nl

Voor IngridVoncken.nl hebben wij een nieuwe webshop mogen ontwikkelen. Met een redesign hebben we er voor gezorgd dat de webshop zowel structureel a...

Lees verder

Nieuwe website SunisNRG

Nieuwe website SunisNRG

Voor SunisNRG hebben wij een nieuwe conversie geoptimaliseerde website ontwikkeld. De vorige website was gebouwd in een standaard STRATO systeem waa...

Lees verder

De juiste SEO strategie is goud waard.

Het is ontzettend belangrijk om te kijken waar jouw onderneming op dit moment aan toe is. Heb je technisch een slechte website staan, dan is het natuurlijk niet handig om te gaan beginnen aan linkbuilding. Om het beste resultaat te bereiken zullen wij altijd eerst een website scan doen om te kijken waar we het beste resultaat mee kunnen bereiken. Op deze manier pluk jij hiervan zo snel mogelijk de vruchten.

Technische website optimalisatie

Zoekmachines zien alleen de broncode van een website. Het is dus ontzettend belangrijk dat dit op de juiste manier geschreven is!

Linkbuilding

Op basis van websites die naar jouw website linken doen zoekmachines je website indexeren. Veel relevante links naar jouw website is dus hoger in de zoekresultaten!

Contentmarketing

Iedereen kan teksten schrijven maar niet iedereen kan teksten schrijven voor de zoekmachines. Zo moet je de juiste zoekwoorden verwerken in jouw teksten om hier ook op gevonden te kunnen worden!

Wij grijpen nieuwe kansen aan en lossen problemen op!

Altijd snel geholpen
Korte lijnen
Wij denken met je mee

Wat klanten over ons zeggen

logo PWR Reïntegratie

Sinds de livegang van onze nieuwe website merken we dat we organisch enorm gegroeid zijn. Wekelijks kijkt Bryan nog met ons mee om onze zichtbaarheid te verbeteren.

Sabina Molenaar - Eigenaar
logo Gluutlooz & Zo

Onze website GluutlooZ&Zo die door Bryan is ontworpen, betekend veel voor ons bedrijf. Daardoor hebben wij veel bekendheid gekregen en ook zorgt Bryan ervoor dat deze altijd up to date is.

Silvia Gottschall - Eigenaar
logo Salon Sparkling

Bryan heeft goed geluisterd naar mijn wensen en uiteraard een goed advies gegeven. Het contact verliep heel soepel en hierdoor is de website van mijn kapsalon precies zoals ik wilde. Een professionele webontwikkelaar die oog heeft voor detail. Ik raad dit ieder aan.

Stephanie Campen - Eigenaar

Kans maken op een gratis strategiesessie? Meld je snel aan!