Zoekmachine adverteren SEA

Jouw website bovenaan Google? Snel resultaat? Ga adverteren op Google. Als je wilt sta jij vandaag nog boven je concurrenten in Google. Maar begin hier alleen aan als je website picobello in orde is.

Zonder stevige fundering kun je niet gaan bouwen
Vindbaarheid is één. Maar wat leest de bezoeker als ie je vindt? Content die niet prikkelt, uitdaagt en overtuigt is killing. Daar heb je ongeveer 5 seconden voor, daarna zapt de bezoeker weg en komt ie niet meer terug.

Wij helpen je met die fundering: strategisch en zorgvuldig opgebouwde content. Mét de juiste zoekwoorden. Zodat je laat zien dat jij wél begrijpt waar jouw prospect van wakker ligt en deze beter van dienst kan zijn dan je concurrent.

Maar mét die goede basis
Tuigen wij een waanzinnig krachtige campagne op. Met de juiste zoektermen focussen we op jouw ideale doelgroep. Juist zij krijgen jouw advertentie onder ogen, zodat je geen geld verspilt. Binnen jouw budget halen wij er het maximale uit. Gegarandeerd!

Online-marketing

Adverteren doen we met impact!

 

Het is vandaag nog mogelijk om ervoor te zorgen dat jij bovenaan staat in de zoekresultaten. Dit kunnen we namelijk doen door te adverteren op de zoekmachines. Het is hierbij natuurlijk belangrijk dat de juiste mensen jouw advertentie te zien krijgen zodat je geen geld verspilt. WebGrowth kan jou hier goed mee helpen. Samen kijken we naar jouw doelgroep, website en visie. Vervolgens richten wij op basis van deze informatie de campagnes in om zo de beste resultaten te kunnen behalen.

Campagne inrichten

 De campagne wordt ingericht op basis van een zoekwoorden en- website/webshop analyse. Hierbij gaan we kijken wat jouw doelen zijn en hoe we deze het beste kunnen behalen.

Budget

We begrijpen heel goed dat het spannend is veel geld uit te geven aan advertenties. Wij zorgen ervoor dat we binnen jouw budget de best mogelijke resultaten behalen!

Zoekwoorden

Het is belangrijk dat we ervoor zorgen dat jij vindbaar bent op de voor jou belangrijkste zoekwoorden. WebGrowth zorgt voor een goed zoekwoorden onderzoek en richten op basis van dit onderzoek jouw campagne in!

Klaar voor jouw SEA campagne?

Neem dan contact op en maak een afspraak. Doe dat ook als je eerst wilt weten wat adverteren op Google voor jouw bedrijf kan opleveren.