Nieuwe websites ASN Nootdorp en ASN Den Haag

Bryan Gerritse

19-02-2021

Voor ASN Autoschade Nootdorp en ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst hebben wij nieuwe websites ontwikkeld waardoor hun de controle terug hebben. De vorige websites waren ontwikkeld in een verouderd Joomla systeem waardoor je als website eigenaar vrij weinig kon aanpassen.

We hebben de website ontwikkeld in ons in huis ontwikkelde GenieCMS waardoor je als klant verzekerd bent van een stabiele en snelle website. Binnen de website hebben we ook verschillende formulieren geplaatst zodat de bezoeker zijn of haar gegevens kan achterlaten via de zogenaamde lead formulieren.

Eerder gaven we al aan dat de website was ontwikkeld in een verouderd Joomla systeem. Aan ons dus ook de taak om de website in een moderner jasje te stoppen die echt van deze tijd is. De eerste positieve reacties hebben wij al mogen ontvangen van de directie van deze ASN autoschade vestigingen.

Kan jouw website ook wel een update gebruiken?

Een goed werkende en stabiele website is belangrijker dan ooit! Is jouw website verouderd of krijg je niet de resultaten die je had verwacht? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kijken we naar die mogelijkheden om jouw website voor je te laten werken.

Kans maken op een gratis strategiesessie? Meld je snel aan!