Even voorstellen, Berto

Even voorstellen, Berto

Bryan Gerritse

17-09-2021

Hi allemaal, mijn naam is Berto de Vree en sinds 15 september ben ik met veel plezier mijn loopbaan als Junior online marketeer begonnen bij WebGrowth. Na in juni afgestudeerd te zijn aan het Grafisch Lyceum Rotterdam, ben ik met de opgedane ervaring van de studie mediamanagement & mijn afstudeerstage op zoek gegaan naar de start van mijn carrière. Na mijn afstudeerstage voltooid te hebben, waar ik mij voornamelijk op de ‘Social Media’ marketing focuste. Merkte ik toch dat mijn interesse bij de online marketing en website optimalisatie ligt. Gemotiveerd als ik ben, kan ik niet wachten om van vaste waarden te zijn voor WebGrowth. 

Net iets langer dan een jaar woon ik samen met mijn vriendin in Spijkenisse. In mijn vrije tijd zoek ik samen met mijn vrienden of vriendin, de beste restaurants en eettentjes op. Je zal je me ook vinden op de voetbalvelden, als een sportieve jongeman maak ik deel uit van de senioren selectie. 

Net zoals op het voetbalveld, werk ik samen met mijn team om te scoren en te winnen. Misschien help ik jou straks om online zo goed mogelijk te scoren!

Kans maken op een gratis strategiesessie? Meld je snel aan!