Even voorstellen, Berto!

Hoi allemaal! Mijn naam is Berto de Vree en sinds 15 september ben ik aan boord bij WebGrowth als de nieuwe online marketeer. Na het afronden van mijn studie mediamanagement aan het Grafisch Lyceum Rotterdam, waar ik me vooral richtte op social media marketing, was het tijd om mijn carrière te starten. Maar al snel merkte ik dat mijn passie bij online marketing en website optimalisatie ligt. Dus toen ik de kans kreeg om bij WebGrowth te komen werken, kon ik niet wachten om te beginnen!

Naast mijn werk bij WebGrowth ben ik in mijn vrije tijd altijd op zoek naar de beste restaurants en eettentjes samen met mijn vrienden. En in het weekend sta ik op het voetbalveld om te scoren en te winnen! Net als op het veld werk ik bij WebGrowth samen met mijn team om tot de beste resultaten te komen. Wie weet kan ik jou binnenkort helpen om online te scoren als nooit tevoren!

Wil je meer over mij weten? Check dan mijn LinkedIn en voeg me toe aan je netwerk!