WebGrowth-logo-klein

Onze blogs

Even voorstellen, Berto!

Hi allemaal, mijn naam is Berto de Vree en sinds 15 september ben ik met veel plezier mijn loopbaan als Online marketeer begonnen bij WebGrowth. In juni ben ik afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam, met de kennis, vaardigheden en ervaringen vanuit de studie mediamanagement & mijn afstudeerstage ben ik op zoek gegaan naar de start van mijn carrière. Na mijn afstudeerstage voltooid te hebben, waar ik mij voornamelijk op de ‘Social Media’ marketing heb gefocust. Merkte ik toch dat mijn interesse bij de online marketing en website optimalisatie ligt. Gemotiveerd als ik ben, kan ik niet wachten om van vaste waarden te zijn voor WebGrowth.

In mijn vrije tijd zoek ik samen met mijn vrienden, de beste restaurants en eettentjes op. Je zult mij op de zaterdagen ook vinden op de voetbalvelden!

Net zoals op het voetbalveld, werk ik samen met mijn team om te scoren en te winnen. Misschien help ik jou straks om online zo goed mogelijk te scoren!

Meer over mij weten? Bekijk dan mijn LinkedIn en voeg mij toe aan jouw netwerk!