Dinand achter de computer

Even voorstellen: Dinand!

Hey hallo allemaal Dinand hier, leuk om mezelf voor te mogen stellen! Ik ben 18 jaar en zit in het laatste jaar van mijn studie Interaction Design op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Dit jaar is mijn afstudeerstage van start gegaan en mag ik mijn afstudeerstage lopen bij WebGrowth. Mijn ambitie is om een compleet zelfstandige UX/UI designer te worden.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met gamen en daarnaast ook volg ik ook vele sporten. Hier ben ik net zo fanatiek in als het designen van producten, websites & webshops. Verder ben ik altijd in voor een geintje, zo zie ik anderen ook het liefst met een BIG SMILE, daar wordt namelijk iedereen vrolijk van.

Muziek brengt sfeer en daardoor werk ik toch het liefst met muziek, zo heb ik thuis ook een platencollectie van verschillende genres zoals rock, the 60’s en techno. Nu ben ik wel benieuwd naar jouw muzieksmaak!

Stuur me een berichtje op LinkedIn en laten we elkaar toevoegen aan elkaars netwerk!