Mobiel vriendelijke website laten maken

Een website laten maken is de laatste jaren steeds belangrijker aan het worden. Het is namelijk jouw online visitekaartje, jouw onlinewinkel of portfolio. Kortom je maakt jouw onderneming hierdoor zichtbaar. Een website maak je niet zomaar of laat je niet zomaar bouwen. Het is namelijk zo dat je ook goed zichtbaar wilt zijn in de zoekmachines, de website moet aansluiten bij jouw doelgroep en de website moet ook nog eens voor de gebruiker makkelijk te gebruiken zijn. Dit zijn allemaal dingen die wij al jaren doen en daarom jou goed van dienst kunnen zijn!

Informatie opvragen Contact opnemen

Website laten maken
Responsive website laten maken

Een responsive website laten maken

 • Technisch goed in elkaar
 • Een ontzettend snelle website
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Je hoeft geen code te schrijven
 • Mobiel vriendelijk (responsive design)
 • Snelle support mocht er toch iets niet goed gaan

Een greep uit onze laatste projecten

Nieuwe website OX Iron art

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt om ox-ironart.com een nieuw jasje te geven en gebruiksvriendelijk te maken voor zowel de klanten als he...

Lees verder

Nieuwe website Ingridvoncken.nl

Voor IngridVoncken.nl hebben wij een nieuwe webshop mogen ontwikkelen. Met een redesign hebben we er voor gezorgd dat de webshop zowel structureel a...

Lees verder

Nieuwe website SunisNRG

Nieuwe website SunisNRG

Voor SunisNRG hebben wij een nieuwe conversie geoptimaliseerde website ontwikkeld. De vorige website was gebouwd in een standaard STRATO systeem waa...

Lees verder

Jouw website kan weleens de klantenmagneet voor je onderneming worden!

Een website moet vanuit de basis al perfect zijn om goed opgepakt te worden door de zoekmachines. Zo hebben wij in GenieCMS al veel technieken ingebouwd zodat de zoekmachines jouw website veel beter begrijpen. Zo zijn onze websites ook ontzettend snel waardoor je bij de zoekmachines ook weer een streepje voor hebt ;). Wist je dat we ook altijd voor je klaar staan? Mocht er dus onverhoopt iets mis gaan kun je ons bellen, mailen, appen.

Technisch goed in elkaar

De basis van de website zit goed in elkaar. Op deze wijze snappen de zoekmachines goed wat er op jouw website gebeurt!

Snel

Wachten op inladende pagina's is verleden tijd. Hoe sneller hoe beter zeggen we weleens. Onze website's zijn dit, snel.

Support

Online kennen we geen werktijden van 09:00 - 17:00. Wij snappen dat als er iets mis is savonds dit niet kan wachten tot de volgende dag. Wij staan voor je klaar!

Tarief

Jouw website kan fungeren als een klantenmagneet. Ben jij er klaar voor om jouw onderneming beter op de kaart te zetten en jouw website voor jou te laten werken?

Website laten maken

Vanaf 895,-

 • Template basis
 • Sterke basis
 • Ontzettend snel
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Mobiel vriendelijk (responsive)
 • Snelle support
 • SSL certificaat
 • Dagelijkse backup

Wij grijpen nieuwe kansen aan en lossen problemen op!

Altijd snel geholpen
Korte lijnen
Wij denken met je mee

Wat klanten over ons zeggen

logo PWR Reïntegratie

Sinds de livegang van onze nieuwe website merken we dat we organisch enorm gegroeid zijn. Wekelijks kijkt Bryan nog met ons mee om onze zichtbaarheid te verbeteren.

Sabina Molenaar - Eigenaar
logo Gluutlooz & Zo

Onze website GluutlooZ&Zo die door Bryan is ontworpen, betekend veel voor ons bedrijf. Daardoor hebben wij veel bekendheid gekregen en ook zorgt Bryan ervoor dat deze altijd up to date is.

Silvia Gottschall - Eigenaar
logo Salon Sparkling

Bryan heeft goed geluisterd naar mijn wensen en uiteraard een goed advies gegeven. Het contact verliep heel soepel en hierdoor is de website van mijn kapsalon precies zoals ik wilde. Een professionele webontwikkelaar die oog heeft voor detail. Ik raad dit ieder aan.

Stephanie Campen - Eigenaar

Kans maken op een gratis strategiesessie? Meld je snel aan!