Zoekmachine optimalisatie SEO

Zoekmachine optimalisatie is één van de mooiste aspecten in online marketing land. Het doel is namelijk om ervoor te zorgen dat jij zo veel mogelijk gratis relevante bezoekers naar je website trekt. Jouw website moet dus simpelweg een klantenmagneet worden. Om dit voor elkaar te krijgen zijn er een aantal basiselementen ontzettend belangrijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website die technisch in orde is.

Verder zijn er natuurlijk nog meer punten van belang om hoog te scoren in de zoekresultaten. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een gratis SEO scan aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Google-Analytics-WebGrowth

De juiste SEO strategie is goud waard.

 

Het is ontzettend belangrijk om te kijken waar jouw onderneming op dit moment aan toe is. Is de website/webshop er technisch slecht aan toe, dan is het natuurlijk niet handig om te gaan beginnen aan linkbuilding. Om het beste resultaat te bereiken zullen wij altijd eerst een analyse doen om inzicht te kijgen in de stand van zaken rondom jouw website of webshop. Door deze analyse kunnen wij de benodigde aanpassingen maken, zodat jij hiervan zo snel mogelijk de vruchten van plukt.

Technische website optimalisatie

Zoekmachines zien alleen de broncode van een website. Het is dus ontzettend belangrijk dat dit op de juiste manier geschreven is!

Linkbuilding

Op basis van externe links die naar jouw website linken doen zoekmachines websites indexeren. Veel relevante links naar jouw website is dus hoger in de zoekresultaten belanden!

Contentmarketing

Iedereen kan teksten schrijven, maar niet iedereen kan teksten schrijven die aansluiten bij de zoekintentie van de gebruiker. Zo moet je de juiste zoekwoorden verwerken in jouw teksten om hier ook op gevonden te kunnen worden!

Benieuwd geworden naar wat WebGrowth voor jou kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bryan Gerritse E-commerce marketing specialist

Of plan een intake in met Bryan!

1 + 4 =