Zoekmachine optimalisatie SEO

Vindbaarheid; gevonden worden. Jij en andere ondernemers weten hoe belangrijk dit is. Als niemand je vindt, heb je ook geen verkoopkans. Maar hoe vinden bezoekers je nou? Daarvoor moeten we zoekmachine Google bewijzen dat jouw website het beste antwoord geeft op de vragen van jouw doelgroep. Beter dan de website van je concurrenten dus!

De sterkste ketting
Google wil kwaliteit. Voor Google is dat een website die aan de volgende eisen voldoet:

  • Technisch perfect;
  • Actueel en actief;
  • Gevuld met relevante informatie op de ingetoetste vraag.

De sites die hieraan het beste voldoen, komen bovenaan de zoekresultaten. Wij zijn die zoekmachine optimalisatie specialist.

Google-Analytics-WebGrowth

Zonder stevige fundering kun je niet gaan bouwen

Vindbaarheid is één. Maar wat leest de bezoeker op jouw website? Content die niet prikkelt, uitdaagt en overtuigt is killing. Je hebt 5 seconden om de aandacht te krijgen, daarna zapt de bezoeker weg en komt ie niet meer terug.

Wij helpen je met die fundering: strategisch en zorgvuldig opgebouwde content. Mét de juiste zoekwoorden. Zodat je laat zien dat jij wél begrijpt waar jouw prospect van wakker ligt en deze beter van dienst kan zijn dan je concurrent.

Verder zijn er natuurlijk nog meer punten van belang om hoog te scoren in de zoekresultaten. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

De juiste SEO strategie is goud waard.

 

Het is ontzettend belangrijk om te kijken waar jouw onderneming op dit moment aan toe is. Is de website/webshop er technisch slecht aan toe, dan is het natuurlijk niet handig om te gaan beginnen aan linkbuilding. Om het beste resultaat te bereiken zullen wij altijd eerst een analyse doen om inzicht te kijgen in de stand van zaken rondom jouw website of webshop. Door deze analyse kunnen wij de benodigde aanpassingen maken, zodat jij hiervan zo snel mogelijk de vruchten van plukt.

Technische website optimalisatie

Zoekmachines zien alleen de broncode van een website. Het is dus ontzettend belangrijk dat dit op de juiste manier geschreven is!

Linkbuilding

Op basis van externe links die naar jouw website linken doen zoekmachines websites indexeren. Veel relevante links naar jouw website is dus hoger in de zoekresultaten belanden!

Contentmarketing

Iedereen kan teksten schrijven, maar niet iedereen kan teksten schrijven die aansluiten bij de zoekintentie van de gebruiker. Zo moet je de juiste zoekwoorden verwerken in jouw teksten om hier ook op gevonden te kunnen worden!

Meer weten over SEO?

Meer weten over Google zoekmachine optimalisatie? Ervaren hoe we dit voor jóu kunnen doen? Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak. Dan weet je in no time alles!