Een tijdje geleden kwam één van onze klanten naar ons toe met de vraag, “hey jongens wij willen graag onze conversie verhogen, hebben jullie ideeën?” Natuurlijk kun je ons antwoord al invullen: “Maar natuurlijk kunnen wij jullie daar bij helpen”. 

Zo gezegd zo gedaan, we zijn om de tafel gaan zitten en hebben we besproken wat hun verwachtingen en wensen precies waren. Al snel kwam van alles naar voren en één van de mogelijkheden was ‘affiliate marketing’. Voor degene die affiliatie marketing niet kennen, lees ons blogartikel over affiliate marketing. 

Na contact hebben te hebben gehad met verschillende affiliate marketing partijen en te hebben gekeken welke wensen onze klant precies had, hebben we gekozen voor TradeTracker. Samen met Tradetracker hebben wij de affiliate campagnes neergezet en geoptimaliseerd waardoor de klant tot heden al een return on ad spend (ROAS) heeft van 1000% op tradetracker in een tijdsperiode van 1 maand.

De campagne van Tradetracker is maandelijks opzegbaar. Het gebruik maken van affiliate marketing is dan ook een laagdrempelige methode en vrij eenvoudig. Los daarvan werkt het simpelweg erg goed!

Mocht je na het lezen van dit stuk te denken, dit is ook erg interessant voor mijn onderneming? Neem dan contact met ons op en wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden die passen binnen jouw onderneming.