Nieuwe website SunisNRG

Bryan Gerritse

05-05-2021

Voor SunisNRG hebben wij een nieuwe conversie geoptimaliseerde website ontwikkeld. De vorige website was gebouwd in een standaard STRATO systeem waarbij je al vrij snel tegen limitaties oploopt. Aan ons de taak om de website in een nieuw jasje te stoppen welke ook direct gericht is op de toekomst.

Deze website hebben wij ontwikkeld in ons GenieCMS systeem. Met dit systeem ben je verzekerd van een stabiele en snelle website. Mocht je bepaalde zaken aan willen passen is dit uiteraard ook mogelijk binnen GenieCMS.

Bij de website van SunisNRG is de focus gelegd op het verzamelen van informatie van potentiƫle klanten. Op verschillende plaatsen worden dan ook formulieren ingeladen. Denk hierbij aan bel mij terug formulieren, offerte formulieren of de bekende contactformulieren.

Kan jouw website ook verbeterd worden?

Het is erg belangrijk een goede en stabiele website te hebben. Een website waar je echt op kunt bouwen. Wij helpen je daar graag bij. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kijken we naar de mogelijkheden om jou op een constructieve manier verder te helpen.

WebGrowth, helpt jouw onderneming groeien.

Kans maken op een gratis strategiesessie? Meld je snel aan!