PWR op elke device

Het herbouwen van de webshop voor Pimp My Nails

Start van het project

Onlangs hebben we met veel enthousiasme een nieuwe webshop gebouwd voor Pimp My Nails, de specialisten op het gebied van Nailart. In overleg met Pimp My Nails hebben we besloten om de webshop opnieuw te bouwen om zo alle wensen van de klant te kunnen verwerken. Het resultaat mag er zeker zijn!

 

Het project in het kort

+2500 producten
Webshop realisatie
Maatwerk features
Marketing strategie opzetten

Brainstorm sessie

Webshop ontwikkeling

Fotografie

Brochure 

Oplevering project

Brainstorm sessie

Webshop ontwikkeling

Producten import

Evaluatie ronde

Oplevering project

De brainstorm sessie

We zijn gestart met een brainstormsessie om zo de doelen en wensen van Pimp My Nails op papier kunnen krijgen. Hierdoor wisten we al snel welke richting we met de webshop op moesten gaan. Blij om te zien dat we ook de juiste richting zijn gegaan. 

Webshop ontwikkeling

De webshop beschikt over een scala aan handige functies zoals een wishlist, verlanglijst, producten die alleen zichtbaar zijn voor specifieke klanten, vergelijken functie en nog veel meer! Zowel voor de klant als de medewerkers is de webshop enorm snel, wat het plaatsen en verwerken van bestellingen zeer gemakkelijk maakt. Dit heeft een enorme impact gehad op de snelheid van het verwerken van bestellingen, waardoor Pimp My Nails haar klanten altijd snel kan bedienen.

Het resultaat

Het assortiment van Pimp My Nails is inmiddels gegroeid naar meer dan 2500 producten. Een spannend proces, maar dankzij de nieuwe webshop zijn de medewerkers van Pimp My Nails geen extra tijd kwijt aan het plaatsen van producten. Kortom, met de nieuwe webshop van Pimp My Nails bieden we de klanten een geweldige shopping experience met de beste service, kwaliteit en assortiment op het gebied van Nailart. Wij zijn er trots op dat we Pimp My Nails hebben kunnen helpen bij het realiseren van deze mooie webshop.

Ook op zoek naar nieuwe nagels?

Pimp my nails staat voor, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Of je nu onze salon binnenwandelt of online onze website verkent, iedereen is welkom. Professionele nagelstyliste of pure hobbyist? Pianospeler, bergbeklimmer, cassière, kunstenaar, advocaat? Wie je ook bent, zolang je graag je nagels versiert, ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met jou maken we een kunstwerk van je handen.

Deze kanjers hebben aan dit project gewerkt!

Bryan de echte e-commerce specialist

Bryan

Webshop ontwikkeling

Berto onze online marketeer

Berto

Webshop ontwikkeling

Wat onze klanten zeggen die jou al voor zijn gegaan!

Ingrid VonckenIngrid Voncken
21:08 11 Jul 22
In de samenwerking naar de ontwikkeling van mijn nieuwe website heeft Bryan alles op alles gezet om met aandacht oog en oor te hebben voor mijn kritische blik op detail en vormgeving bij het programmeren van de website, mijn portfolio en de artshop. Ik kan Webgrowth van harte aanbevelen: oog voor detail, snelheid, vindbaarheid én onderhoud.
Sabina MolenaarSabina Molenaar
11:29 11 Jul 22
WebGrowth denkt met je mee, komt met goede ideeën en zorgt ervoor dat je vindbaar bent op het internet. Regelmatig krijgen we dan ook nieuwe klanten via de website. Heel tevreden over dit top team!
Leo LouwerseLeo Louwerse
13:13 22 Oct 21
Wij van Comfortklimaat werken alweer een tijd samen met WebGrowth en wij zijn dik tevreden met hun.Het vorige bedrijf reageerde altijd veel te laat en voordat ik wat gedaan kreeg duurde dit weken en soms maanden en WebGrowth doet dit super snel en netjes en ik kan WebGrowth iedereen van harte aanbevelen.
Linda StraathofLinda Straathof
15:14 08 Oct 21
Bryan van Webgrowth denkt actief mee om mijn website optimaal te laten presteren. Duidelijke communicatie waardoor ik van te voren goed weet wat er gaat gebeuren! Zeker een aanrader 🙂
Sylvia UclesSylvia Ucles
14:17 25 May 20
Webgrowth heeft onze website ontworpen. Daar zijn we zeer tevreden mee en krijgen dan ook positieve reacties. Door het toepassen van online Marketing hebben wij meerdere klanten kunnen binnen halen middels onze website. Webgrowth is altijd bereikbaar voor vragen en helpen ons bij IT-vraagstukken.Sylvia UclésPWR
js_loader

Wil jij ook je website laten bouwen of herbouwen?

Laat je gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Isa onze specialist in Social Media