Pillow Buddies is een webshop dat zich specialiseert in het maken van gepersonaliseerde producten. Dit varieert van fotokussens tot sleutelhangers. Ook gepersonaliseerde tuinposters zijn onlangs aan hun assortiment toegevoegd. Een onwijs leuk en divers aanbod dus!

Ze vroegen ons om te kijken naar de huidige advertentie structuur binnen Google Ads. Na een analyse hadden wij de nodige aanpassingen in kaart gebracht en konden wij deze toepassen. Er werd nog gebruik gemaakt van verouderde biedstrategieën en hier konden dus al de eerste optimalisaties in plaatsvinden.

Alles binnen het online marketing spectrum is te meten. Niet voor niets wordt in ons vakgebied zo vaak de term, meten is weten gebruikt. Onze aanpassingen hebben dan ook al gerealiseerd in een stijging van het conversiepercentage van 31,5%. En dat in 1 maand tijd. Dat gaat dus de goede kant op!

Naarmate de nieuwe biedstrategieën meer data verzameld zal de campagne ook steeds effectiever gaan draaien. Uiteraard houden wij alles goed in de gaten en sturen deze campagnes bij waar nodig. De begrote budgetten zullen altijd binnen de gestelde beperkingen blijven en wij optimaliseren de campagnes op wekelijkse basis.

Onlangs hebben we ook voor Pillow Buddies een affiliate marketing strategie uitgezet. Ook dit is een zeer effectieve campagne waar al op vrij korte termijn goede resultaten op zijn behaald.

Wij zijn er blij mee en de klant gelukkig ook!