Het complete plaatje voor Doorstroom naar Werk

Start van het project

Met de ideeën van Doorstroom naar Werk en onze kennis zijn we om de tafel gaan zitten om te kijken hoe we dit het beste kunnen realiseren. Denk aan de uitstraling van de website, brochure en de gehele huisstijl.

Dankzij de brainstormsessie konden wij gelijk inventariseren wat er mogelijk is en of we eventueel echte specialisten nodig hebben. Zo hebben wij Linstrafotografie bedrijfsfotografie & MEVIN Grafisch ontwerp ingeschakeld om het beste resultaat mogelijk te behalen.

Het project in het kort

Huisstijl ontwikkeling
Bedrijfs fotografie
Website realisatie
Brochure realisatie
Marketing strategie opzetten

Brainstorm sessie

Webshop ontwikkeling

Fotografie

Brochure 

Oplevering project

Brainstorm sessie

Website ontwikkeling

Fotografie

Brochure 

Oplevering project

Fotografie

Een van de belangrijkste onderdelen van een website zijn foto’s, de juiste foto’s maken een website compleet en geeft de juiste uitstraling uit. Gelukkig werken wij al jaren samen met Linstrafotografie en wisten wij gelijk dat Linda de juiste persoon was voor DSNW. Linstra is al jaren gespecialiseerd in bedrijfsfotografie en vertaald heel gemakkelijk jouw verhaal naar beeld. Zo hebben wij ook maar een korte meeting gehouden met Linda waar gelijk duidelijk werd voor haar hoe de beelden over moeten komen.

Bekijk hier de foto’s

Gemaakt door: Linstrafotografie

Website ontwikkeling

DSNW kwam tijdens de brainstormsessie al snel met een aantal voorbeelden en ideeën hoe zij het graag wilde hebben. Met een goed overleg en alle opties te hebben besproken zijn we gaan kijken wat er de beste uitstraling geeft samen met de foto’s. Om ook hier de juiste specialist te gebruiken zijn we naar MEVIN gegaan. Met meerdere jaren ervaring op gebied van zakelijke grafische ontwerpen wisten we dat we bij MEVIN goed zaten. Zo hebben we alle zaken zo goed mogelijk geoptimaliseerd voor Doorstroom naar Werk.

Brochure

DSNW gaat vaak op bezoek gaan bij hun klanten en vertellen wat er mogelijk, vaak zijn deze ins & outs te veel om te onthouden. Hierbij bedachten we gelijk om een brochure te ontwikkelen waar alle informatie in staat voor de klant zodat ze altijd nog een back-up hebben en voor DSNW gelijk een extra visitekaartje 😉. Dit hebben wij in huis uitgevoerd door onze eigen grafisch designer. 

Het resultaat

Terugkijkend op het project en de lovende woorden vanuit DSNW kunnen wie niet anders zeggen dan dat we enorm tevreden zijn met eindresultaat van het gehele project. Het gehele project heeft 2 maanden geduurd, van af het moment dat de eerste pen het papier raakte tot aan de levering van de brochures!

Met de extra aandacht en tijd die we in alle aspecten van het project hebben gestopt hebben we het in een zeer korte tijdspanne kunnen realiseren. Dit dankzij onze samenwerking met specialisten zoals Linstrafotografie en MEVIN. Ook hebben de dames van Doorstroom naar Werk een top prestatie geleverd, hoe meedenkend en actief ze zijn geweest tijdens het project. Dit mag zeker benoemd worden.

Ook mogen wij vertellen dat we fase 2 in gaan met Doorstroom naar Werk, hier zullen een marketing strategie opstellen en gericht de doelgroep van DSNW bereiken door middel van SEO, SEA en extra offline marketing!

Waar kan Doorstroom naar Werk jou bij helpen?

Als er een mismatch is ontstaan tussen de werknemer en de functie, kan dat leiden tot een onprettige situatie en uiteindelijk tot (langdurig) verzuim en/of situatieve arbeids-ongeschiktheid. Dit kan ontstaan doordat de medewerker het werk fysiek niet meer aankan of omdat hij of zij zich niet meer prettig voelt in de functie of bij de huidige werkgever. Behalve dat het kan leiden tot arbeidsongeschiktheid kan het ook leiden tot het einde van het dienstverband.

Dus zit je in een soort gelijke situatie? Neem dan contact op met Doorstroom naar Werk.

Deze kanjers hebben aan dit project gewerkt!

Bryan de echte e-commerce specialist

Bryan

Website ontwikkeling & online marketing

Berto onze online marketeer

Berto

Project begeleiding & website ontwikkeling

Onze Dinand een kei in grafische vormgeving

Dinand

Grafisch ontwerp van Brochure & Brochure ontwikkeling

Met dank aan onze samenwerking partners!

Linstrafotografie

Gespecialiseerd in bedrijfsfotografie

MEVIN

Gespecialiseerd in Grafische vormgeving

Wat onze klanten zeggen die jou al voor zijn gegaan!

Ingrid VonckenIngrid Voncken
21:08 11 Jul 22
In de samenwerking naar de ontwikkeling van mijn nieuwe website heeft Bryan alles op alles gezet om met aandacht oog en oor te hebben voor mijn kritische blik op detail en vormgeving bij het programmeren van de website, mijn portfolio en de artshop. Ik kan Webgrowth van harte aanbevelen: oog voor detail, snelheid, vindbaarheid én onderhoud.
Sabina MolenaarSabina Molenaar
11:29 11 Jul 22
WebGrowth denkt met je mee, komt met goede ideeën en zorgt ervoor dat je vindbaar bent op het internet. Regelmatig krijgen we dan ook nieuwe klanten via de website. Heel tevreden over dit top team!
Leo LouwerseLeo Louwerse
13:13 22 Oct 21
Wij van Comfortklimaat werken alweer een tijd samen met WebGrowth en wij zijn dik tevreden met hun.Het vorige bedrijf reageerde altijd veel te laat en voordat ik wat gedaan kreeg duurde dit weken en soms maanden en WebGrowth doet dit super snel en netjes en ik kan WebGrowth iedereen van harte aanbevelen.
Linda StraathofLinda Straathof
15:14 08 Oct 21
Bryan van Webgrowth denkt actief mee om mijn website optimaal te laten presteren. Duidelijke communicatie waardoor ik van te voren goed weet wat er gaat gebeuren! Zeker een aanrader 🙂
Sylvia UclesSylvia Ucles
14:17 25 May 20
Webgrowth heeft onze website ontworpen. Daar zijn we zeer tevreden mee en krijgen dan ook positieve reacties. Door het toepassen van online Marketing hebben wij meerdere klanten kunnen binnen halen middels onze website. Webgrowth is altijd bereikbaar voor vragen en helpen ons bij IT-vraagstukken.Sylvia UclésPWR
js_loader

Wil jij ook je website laten bouwen of herbouwen?

Laat je gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Berto onze online marketeer