Nieuwe website GluutlooZ & Zo

Bryan Gerritse

21-05-2020

Gluutlooz & Zo is een bedrijf in Brielle die glutenvrij en lactose vrije producten verkoopt en daarbij ook een lunchroom heeft. 

Om zichzelf online neer te zetten heeft ze ons gevraagd een website te ontwikkelen zodat ze binnen haar omgeving bekender wordt. 

Dit hebben wij voor haar gerealiseerd en hierbij denken wij nog regelmatig mee om bepaalde zaken beter te krijgen. Wij hebben de website gebouwd op ons GenieCMS. Hierdoor is de website vanuit de basis erg snel, beter vindbaar en makkelijk zelf aan te passen.

GluutlooZ & Zo moest haar lunchroom sluiten i.v.m. het Corona virus. We hebben dan ook een bestelsysteem(Simple Shop bestelsysteem) ontwikkeld waardoor het voor website eigenaren kinderlijk eenvoudig, en laag in prijs is om een online winkel op te zetten. 

Klanten kunnen dus nu bij Gluutlooz & Zo online bestellen d.m.v. een bestelformulier en betalen via IDEAL. De eigenaresse van het bedrijf zal de logistieke bewegingen verder zelf afhandelen.

Wat leuk is om te zien is dat de het Simple Shop bestelsysteem in de eerste twee weken dat het op haar website staat al bijna 100 bestellingen heeft gerealiseerd. Zo is er dus ook in tijden van crisis nog steeds een manier om omzet te genereren.

Kans maken op een gratis strategiesessie? Meld je snel aan!