Voor IngridVoncken.nl hebben wij een nieuwe webshop mogen ontwikkelen. Met een redesign hebben we ervoor gezorgd dat de webshop zowel structureel als visueel gereed is voor de toekomst. Samen met MEVIN Grafisch ontwerp hebben we ervoor gezorgd dat de website een nieuw jasje heeft gekregen.

De oude webshop van IngridVoncken.nl was gemaakt op een verouderde versie van WordPress. Door het vernieuwen en verbeteren van het structuur van de website hebben we ervoor gezorgd dat de webshop in de toekomst ook gebruikt kan worden als catalogus. Voor nu zijn alle producten op aanvraag en maatwerk.

Bij Ingrid Voncken is de focus gelegd om een goed werkende webshop neer te zetten. Voor zowel de klant als Ingrid zelf. De website is tegelijkertijd ook een visitekaartje van Ingrid, zo kan iedereen de projecten en producten van Ingrid zien en op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes!

Nieuwe website Ingrid Voncken

Kan jouw website ook verbeterd worden?

Het is erg belangrijk een goede en stabiele website te hebben. Een website waar je echt op kunt bouwen. Wij helpen je daar graag bij. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kijken we naar de mogelijkheden om jou op een constructieve manier verder te helpen.

WebGrowth. Helpt jouw onderneming groeien