De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt om ox-ironart.com een nieuw jasje te geven en gebruiksvriendelijk te maken voor zowel de klanten als het team van OX Iron Art. Om ervoor te zorgen dat alle producten en projecten van OX iron Art goed worden weergeven zijn we druk bezig geweest met de visuele aspecten van de webshop.

Een website kan je niet zomaar vernieuwen en om dit in goede banen te leiden hebben we gebruikt gemaakt zogenaamde redirects. Er zal dus geen waarde van zoekmachine verloren gaan voor OX Iron Art. Over zoekmachines gesproken, we hebben ervoor gezorgd dat Ox Iron Art de SEO basis voorzowel in het Nederlands als Engels goed staat. We kunnen dus stellen dat de webshop van Ox Iron Art gereed is voor de toekomst en jarenlang mee kan gaan.

Het doel voor Ox Iron Art is om het prachtige maatwerk dat OX levert zo goed mogelijk te weergeven op hun webshop. Door de mooie producten die ze aanbieden hebben ze ook een hoop mooie projecten mogen doen. Dit hebben we verwerkt in de website en we mogen dan ook zeker stellen dat het doel behaald is!

Nieuwe website OX Iron Art

Kan jouw website ook verbeterd worden?

Het is erg belangrijk een goede en stabiele website te hebben. Een website waar je echt op kunt bouwen. Wij helpen je daar graag bij. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kijken we naar de mogelijkheden om jou op een constructieve manier verder te helpen.

WebGrowth. Helpt jouw onderneming groeien