PWR op elke device

Website ontwikkeling voor een moderne sportschool

Start van het project

Met groot enthousiasme hebben we onlangs een gloednieuwe website ontwikkeld voor The Health Factory Hellevoetsluis, de meest recente en meest boeiende sportschool in Hellevoetsluis. De eigenaren van The Health Factory benaderden ons met het verzoek om de website een moderne en frisse uitstraling te geven die overeenkomt met onze nieuwe locatie. Uiteraard hebben wij dit met plezier opgepakt en gerealiseerd.

 

Het project in het kort

Re-design 
Mailchimp koppeling
Lessenrooster 
Drukte schema

Brainstorm sessie

Webshop ontwikkeling

Lessenrooster

Evaluatie ronde

Oplevering project

Brainstorm sessie

Webshop ontwikkeling

Lessenrooster

Evaluatie ronde

Oplevering project

De brainstorm sessie

Net zoals we bij elk project doen, zijn we ook hier gestart met een brainstormsessie. Gelukkig hadden we de vrijheid om samen met de door de klant verstrekte voorbeelden onze ideeën de vrije loop te laten. Het was een korte maar buitengewoon zinvolle brainstormsessie. 

Website ontwikkeling

De website biedt functionaliteiten waarmee elk lid of bezoeker volledig op de hoogte is van de mogelijkheden binnen de sportschool. Ze kunnen zelfs zien op welke tijden het drukste moment is om te sporten. Bovendien hebben we een prachtig en overzichtelijk lesrooster aan de website toegevoegd. Met behulp van deze functie kunnen leden precies plannen wanneer ze een groepsles willen volgen. Het is ook eenvoudig aanpasbaar voor de klant zelf.

Het resultaat

Kortom, de nieuwe website van The Health Factory Hellevoetsluis biedt een moderne en frisse gebruikerservaring. Het geeft leden en bezoekers een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en stelt hen in staat om hun sportactiviteiten optimaal te plannen. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van deze sportschool en we zijn ervan overtuigd dat de website een waardevol instrument zal zijn voor iedereen die betrokken is bij The Health Factory..

Deze kanjers hebben aan dit project gewerkt!

Bryan de echte e-commerce specialist

Bryan

Webshop ontwikkeling

Berto onze online marketeer

Berto

Webshop ontwikkeling

Wat onze klanten zeggen die jou al voor zijn gegaan!

Ingrid VonckenIngrid Voncken
21:08 11 Jul 22
In de samenwerking naar de ontwikkeling van mijn nieuwe website heeft Bryan alles op alles gezet om met aandacht oog en oor te hebben voor mijn kritische blik op detail en vormgeving bij het programmeren van de website, mijn portfolio en de artshop. Ik kan Webgrowth van harte aanbevelen: oog voor detail, snelheid, vindbaarheid én onderhoud.
Sabina MolenaarSabina Molenaar
11:29 11 Jul 22
WebGrowth denkt met je mee, komt met goede ideeën en zorgt ervoor dat je vindbaar bent op het internet. Regelmatig krijgen we dan ook nieuwe klanten via de website. Heel tevreden over dit top team!
Leo LouwerseLeo Louwerse
13:13 22 Oct 21
Wij van Comfortklimaat werken alweer een tijd samen met WebGrowth en wij zijn dik tevreden met hun.Het vorige bedrijf reageerde altijd veel te laat en voordat ik wat gedaan kreeg duurde dit weken en soms maanden en WebGrowth doet dit super snel en netjes en ik kan WebGrowth iedereen van harte aanbevelen.
Linda StraathofLinda Straathof
15:14 08 Oct 21
Bryan van Webgrowth denkt actief mee om mijn website optimaal te laten presteren. Duidelijke communicatie waardoor ik van te voren goed weet wat er gaat gebeuren! Zeker een aanrader 🙂
Sylvia UclesSylvia Ucles
14:17 25 May 20
Webgrowth heeft onze website ontworpen. Daar zijn we zeer tevreden mee en krijgen dan ook positieve reacties. Door het toepassen van online Marketing hebben wij meerdere klanten kunnen binnen halen middels onze website. Webgrowth is altijd bereikbaar voor vragen en helpen ons bij IT-vraagstukken.Sylvia UclésPWR
js_loader

Wil jij ook je website laten bouwen of herbouwen?

Laat je gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Isa onze specialist in Social Media