De software waarmee jij als ondernemer een stap voor bent.

Veel ondernemers hebben een website dat is gemaakt in WordPress. Dit heeft zo zijn voordelen. Het grootste voordeel hiervan zijn de kosten. Het kost namelijk relatief weinig om een website te laten bouwen in WordPress, ook is de website makkelijk aanpasbaar. Wel zitten er een aantal haken en ogen aan een CMS zoals WordPress. Zo is er het probleem dat als jij iets wilt toevoegen aan je website je al heel snel een plugin nodig hebt waardoor jouw website al heel snel vervuild kan raken met onnodige functies.

Zodra je eindelijk je website hebt zoals jij hem graag wilt hebben zijn er vaak tientallen plugins geïnstalleerd. Hierdoor zal de snelheid van jouw website ontzettend vertragen en zal je dus minder relevant zijn voor zoekmachines. Dit is zeker niet wat je wilt aangezien je veel gratis leads kan halen uit Google.

Met het GenieCMS ben jij je concurrenten een stap voor

Maar we hebben goed nieuws!

Wij hebben een CMS ontwikkeld dat vanuit de basis ontzettend snel is, waar Google graag naar komt kijken en waar maatwerk geen probleem bij is!

Website gebouwd WordPress

Website score Bryangerritse.nl

Website gebouwd met GenieCMS

Website score pwr.direct

Zoals je in de afbeeldingen hierboven ziet is er een gigantisch verschil in de snelheidsscore. Dit is al een van de vele voordelen van het gebruik van GenieCMS. Als jij er voor kiest om een website te laten bouwen door WebGrowth wordt deze standaard in GenieCMS gebouwd. In het opstart procces kijken wij samen naar de wensen en gaan daarna starten met de bouw van de website. We bouwen precies wat jij wilt zodat er geen onnodige code op jouw website staat om snelheid en kwaliteit te kunnen waarborgen. We gaan samen voor het hoogst haalbare!

Binnen GenieCMS zijn er verschillende modules aan te schaffen. Zo kun jij heel makkelijk extra mogelijkheden afnemen zodat je nooit betaald voor wat je niet gebruikt.

Wil jij meer weten en je bedrijf en jezelf de website gunnen die voor jou werkt? Neem dan contact met ons op.

Gratis demo aanvragen

Je concurrenten staan niet stil, maar jij kunt ze nog steeds een stap voor zijn! Met het GenieCMS van WebGrowth kunnen we jouw nieuwe website realiseren. We willen je graag meer laten zien middels een video demo.

Laat je naam en e-mailadres achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Dit is doorgaans 1 werkdag.

Wij bewaren jouw gegevens veilig.

Specificaties

Het leek ons makkelijker om features te vergelijken tussen verschillende populaire website systemen en die van ons.

GenieCMS WordPress Wix

Website

Geschikt voor mobiel en tablet
Eigen design

Prestaties

Snelheidsindex in seconden 0,7s 3,4s 4,9s
Tijd tot volledig ingeladen in seconden 1,0s 4,4s 6,3s

Zoekmachine

Zoekmachine geoptimaliseerd
Gemiddelde score in PageSpeed 96 53 22

Security

SSL Certificaat
Beschermd tegen hackers
Actieve support

Webhosting

Eigen server
Razendsnelle SSD
Automatische backups

Wat klanten over ons zeggen

logo PWR Reïntegratie

Sinds de livegang van onze nieuwe website merken we dat we organisch enorm gegroeid zijn. Wekelijks kijkt Bryan nog met ons mee om onze zichtbaarheid te verbeteren.

Sabina Molenaar - Eigenaar
logo Gluutlooz & Zo

Onze website GluutlooZ&Zo die door Bryan is ontworpen, betekend veel voor ons bedrijf. Daardoor hebben wij veel bekendheid gekregen en ook zorgt Bryan ervoor dat deze altijd up to date is.

Silvia Gottschall - Eigenaar
logo Salon Sparkling

Bryan heeft goed geluisterd naar mijn wensen en uiteraard een goed advies gegeven. Het contact verliep heel soepel en hierdoor is de website van mijn kapsalon precies zoals ik wilde. Een professionele webontwikkelaar die oog heeft voor detail. Ik raad dit ieder aan.

Stephanie Campen - Eigenaar

Kans maken op een gratis strategiesessie? Meld je snel aan!